maanantai 25. marraskuuta 2013

Laittilimua













Aamupaino 47,9 kg. Voisin laittaa jo uuden rastin, mutta haluan varmistua, että paino myös pysyy 48 alla. Päätin pitää tänään vähän "enempikalorisen" päivän, etten mene ihan säästöliekille. Kaloreita tulikin se tavoite, n. 600. Suuhun on tänään mennyt 6 kiiviä (~200 kcal), vähän pähkinöitä (~100 kcal), kuivaa ruisleipää ilman voita (150 kcal), sienimunakasta (~150 kcal), teetä 4 dl, cola lightia 5 dl ja vettä n. 6 dl.

Pelottaa vähän, että paino nousee huomiseksi. Vaikka ei sen nyt 600 kalorilla pitäisi mihinkään nousta, mutta jos... Uskon silti, että tää oli ihan hyvä juttu syödä yhtenä päivänä vähän enemmän. Oon kuitenkin juonut ton 1,5 l, joten aineenvaihdunnan pitäisi olla vähän nopeampaa...?

En yleensä tykkää juoda mitään limuja (tai tykkäsin kyllä ennen...), koska joko niissä on kaloreita tai hirveät määrät lisäaineita. Juomista en halua yhtään ylimääräisiä kaloreita, enkä siksi juo yleensä muuta kuin vettä ja teetä. Mua vierastuttaa kaikennäköiset makeutus- ja säilöntäaineet, enkä tykkää siksi light- tai zerojuomista. Limuissa on myös tosi paljon happoja, joten hampaatkin (joista olen tosi tarkka, kiitos perfektionismin) menevät pilalle. Nyt olin kuitenkin saanut ilmaiseksi puolen litran pullon Freeway Cola lightia, joten ajattelin tehdä poikkeuksen ja juoda sen. Ei se kyllä mitään kovin hyvää ollut, mutta ainakin aineenvaihdunta nopeutuu, jos ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti